google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αποκαλύφθηκε τελικά το ASUS ZenFone 5Z - Techland.gr

Ads

Αποκαλύφθηκε τελικά το ASUS ZenFone 5Z




Πριν από λίγες ημέρες, η Asus προχώρησε στα επίσημα αποκαλυπτήρια τριών νέων smartphone συσκευών στην έκθεση MWC 2018, συμπεριλαμβανομένων των ZenFone 5 και ZenFone 5Q, ενώ έχουμε και το ZenFone 5Z, το flagship smartphone της εταιρείας που έρχεται με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τα άλλα δυο. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει Qualcomm Snapdragon 845 CPU με 4GB RAM και 64GB χώρου, ενώ το εξοπλίζει και με «έξυπνες» κάμερες, που διαθέτουν χαρακτηριστικά όπως A.I. scene detection.
Με αυτό, όταν οι χρήστες ανοίγουν την κάμερα, ο κύριος φακός της συσκευής θα αναλύει ότι βλέπει η κάμερα και θα προσπαθεί να ταιριάξει το αντικείμενο με το πιο σωστό scene type. Μάλιστα δεν απουσιάζουν features όπως real-time portrait mode και real-time beautification mode.

Όλα αυτά καθίστανται εφικτά, χάρη στον αισθητήρα Sony IMX363. Εκτός όμως από τα προηγμένα camera features, το Asus ZenFone 5Z έχει και ορισμένα άλλα features που θα το κάνουν να αποτελέσει μια τίμια πρόταση, πόσο μάλλον όταν η Asus αναμένεται να ζητήσει $499 για να το αποκτήσετε. Διαθέτει οθόνη 6.2-inch Full HD+ με 19:9 ratio. Φέρει ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία, ενώ φυσικά δεν θα απουσιάζουν και τα animated avatars, με την Asus να αναφέρεται σε αυτά ως ZeniMoji. Αποτελεί παρόμοια υλοποίηση με εκείνη της Samsung και της Apple. Τέλος καταφθάνει με Android Oreo.
Αποκαλύφθηκε τελικά το ASUS ZenFone 5Z  Αποκαλύφθηκε τελικά το ASUS ZenFone 5Z Reviewed by D.Pap on 7:50 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.