Το Brandeis Prometheus είναι το πιό "τούμπανο" smartphone που είδαμε ποτέ!

Αν θεωρείτε ότι συσκευές όπως τα Mi Mix και Galaxy S8 μονοπωλούν το καινοτόμο design αυτή την περίοδο, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε, καθώς δεν έχετε γνωρίσει το Brandeis Prometheus, ένα smartphone που όχι μόνο διαθέτει design από άλλη εποχή, αλλά στο εσωτερικό του φέρει χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε ναυαρχίδα. Ο λόγος, για μια συσκευή η οποία διαθέτει οθόνη Super AMOLED 4k των 6 ιντσών. Στη καρδιά του «Προμηθέα» συναντάμε ένα Qualcomm Snapdragon 835 SoC.

Το συγκεκριμένο SoC συνοδεύεται από 8GB RAM και 256GB εσωτερικoύ αποθηκευτικού χώρου. Στο πίσω μέρος υπάρχει dual-camera των 12MP με 8-LED flash σε κυκλική διάταξη, ενώ και μπροστά φέρει μια παρόμοια κάμερα με αισθητήρα των 12MP. Διαθέτει πιστοποίηση IP68 που του επιτρέπει να προστατεύεται έναντι της σκόνης και του νερού, φέρει θύρα ακουστικών 3.5 χιλιοστών αλλά και μια USB Type-C. Οι ενεργειακές απαιτήσεις καλύπτονται από μια μπαταρία 3.500 mAh που υποστηρίζει τη τεχνολογία γρήγορης πρόσβασης Quick Charge 4.0, ενώ ως λειτουργικό θα διαθέτει το Android O.

Μπορείτε να προ-παραγγείλετε το Prometheus από εδώ. Η τιμή του είναι $800 αλλά οι πρώτοι 1.000 που θα το προ-παραγγείλουν θα λάβουν 50% (!) έκπτωση και αν δεν μείνουν ικανοποιημένοι μπορούν να... το επιστρέψουν εντός 30 ημερών!
Το Brandeis Prometheus είναι το πιό "τούμπανο" smartphone που είδαμε ποτέ! Το Brandeis Prometheus είναι το πιό "τούμπανο" smartphone που είδαμε ποτέ! Reviewed by D. Papadopoulos on 8:20 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.