google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Huawei: Το επόμενο Honor είναι σχεδόν έτοιμο για κυκλοφορία - Techland.gr

Ads

Huawei: Το επόμενο Honor είναι σχεδόν έτοιμο για κυκλοφορία



Με το lineup συσκευών Honor, η Huawei έλαβε μια «χείρα» βοηθείας ώστε να «γεμίσει» τα ταμεία της με κέρδη από τις πωλήσεις τους και να μεγαλώσει το δικό της πελατολόγιο, καθώς πρόκειται για smartphones που συνδυάζουν την προσιτή τιμή με τα αξιόλογα specs και κερδίζουν εύκολα τον ενδιαφερόμενο και υποψήφιο κάτοχό τους. Για την ακρίβεια, με αυτήν τη σειρά συσκευών, η κινεζική εταιρεία «μιμήθηκε» και γεύτηκε την εμπορική επιτυχία που γνωρίζουν μοντέλα κατασκευαστών όπως της Xiaomi.

H Huawei σύντομα «ανοίγει» τα φτερά της για ακόμη μία αγορά, αυτήν της Ρωσίας και ξεκινά την απευθείας πώληση συσκευών της οικογενείας Honor εκεί και με την ευκαιρία, θα αποκαλύψει και ένα νέο της smartphone. Τα ρωσικά media δείχνουν αυτήν τη νέα συσκευή από αρκετές λήψεις, βλέπουμε κάθε γωνία της και μαζί δόθηκαν και πληροφορίες περί των προδιαγραφών της. Σε αυτές τις διαρροές εικάζεται ότι η οθόνη της συσκευής είναι διαγώνιου 5 ιντσών, διαθέτει κύρια camera με αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel και δεύτερη με αισθητήρα 5 Megapixel μπροστά, θα υποστηρίζει την ταυτόχρονη λειτουργία δύο καρτών SIM, πρόσβαση σε δίκτυα 4G και μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ο επεξεργαστής του θα είναι πιθανότατα 64-bit, οκταπύρηνος, χωρίς όμως να κυκλοφορούν περαιτέρω λεπτομέρειες περί αυτού. Κατά κανόνα, η Huawei ενδεχομένως να επιλέξει κάποιο HiSilicon SoC, κατασκευασμένο δηλαδή από την ίδια.

Κρίνοντας μόνο από το σχήμα των τριών πλήκτρων αφής του, βλέπουμε τα τρία κλασσικά κουμπιά του Android, γεγονός το οποίο υποδηλώνει ότι η συσκευή θα τρέχει στο λογισμικό Android και κατά πάσα πιθανότητα την έκδοση Lollipop. Θα δούμε και πάλι μια νέα έκδοση του Huawei Emotion UI.

Στην Ρωσία η τιμή δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη, αλλά μάλλον θα ξεκινά από τα 13.000 ρούβλια έως και τα 15.000 ρούβλια, με την αντίστοιχη μετατροπή νομίσματος σε ευρώ, οι τιμές θα είναι αντίστοιχα στα 207 ευρώ έως 240 ευρώ.
Huawei: Το επόμενο Honor είναι σχεδόν έτοιμο για κυκλοφορία Huawei: Το επόμενο Honor είναι σχεδόν έτοιμο για κυκλοφορία Reviewed by D.Pap on 12:10 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.