google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αποκαλύφθηκαν τα specs του Essential Android phone του Andy Rubin - Techland.gr

Ads

Αποκαλύφθηκαν τα specs του Essential Android phone του Andy Rubin



Ο "πατέρας" του Android, Andy Rubin, γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι ετοιμάζει ένα high-end Android smartphone που θα απευθύνεται στο "υψηλό ράφι" της αγοράς. Μάλιστα, μια φωτογραφία του είχε "διαρρεύσει" από τον ίδιο και είχαμε αναφερθεί σε αυτήν.

Τώρα βλέπουμε τη συσκευή στο GFX Bench και παίρνουμε μία γεύση από τις δυνατότητές της. Το Essential FIH-PM1 θα έχει μία οθόνη που φημολογείται ότι θα φτάνει τις 5,5 ίντσες και, σύμφωνα με το GFXBench, θα έχει ανάλυση 1312 x 2560 pixels.

Ο επεξεργαστής του είναι ένας octa-core Snapdragon 835, διαθέτει γραφικά Adreno 540, 4GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου (ελπίζουμε να υπάρχουν εκδόσεις και μεγαλύτερης χωρητικότητας). Οι δύο κάμερες έχουν ανάλυση 12 και 8MP, διαθέτει υποστήριξη NFC, ενώ όσον αφορά το λειτουργικό είναι το Android 7.0.





Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το smartphone θα διαθέτει κάποιες modular δυνατότητες μέσω μίας ειδικής θύρας, ενώ θα διαθέτει και ένα χαρακτηριστικό παρόμοιο με το 3D touch της Apple.

Η πρώτη πρόταση της Essential φαίνεται ότι συναρμολογείται από την Foxconn (εξού και το FIH στο όνομά της) και υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσει στα μέσα του έτους.

[via]
Αποκαλύφθηκαν τα specs του Essential Android phone του Andy Rubin Αποκαλύφθηκαν τα specs του Essential Android phone του Andy Rubin Reviewed by D.Pap on 10:53 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.