google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το LG V30 ίσως καταφθάσει με κυρτή οθόνη, παρόμοια με αυτή του Galaxy S8 - Techland.gr

Ads

Το LG V30 ίσως καταφθάσει με κυρτή οθόνη, παρόμοια με αυτή του Galaxy S8



Η LG Display ήδη έχει εμπειρία στη κατασκευή κυρτών OLED panels. Πέρυσι, η εταιρεία είχε προμηθεύσει μικρές ποσότητες οθονών την Xiaomi για το Mi Note 2, ωστόσο όμως δεν είχε ξεκινήσει τη διαδικασία μαζικής παραγωγής τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας The Investor, κάτι τέτοιο σύντομα ενδέχεται να αλλάξει. Εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης, η LG Display αυξάνει σημαντικά την παραγωγή κυρτών OLED οθονών, οι οποίες θα φθάσουν στους πελάτες της μέσα στο πρώτο μισό του 2017.

Η LG Display θα τις παρέχει στην LG Electronics, η οποία σχεδιάζει να τα χρησιμοποιήσει στο LG V30, το διάδοχο του V20. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Investor, οι οθόνες θα είναι παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιεί η Samsung Electronics σε πολλές ναυαρχίδες της. Η LG δεν είναι η μόνη εταιρεία η οποία παρουσιάζει ενδιαφέρον γι' αυτές. Η LG Display παρέχει και έναν αριθμό στην Xiaomi, για το επόμενο Mi Note smartphone, ενώ προσβλέπει το να προσθέσει και την Apple στη λίστα με τους πελάτες της. Με τα επόμενα Google Pixel να εξοπλίζονται με εύκαμπτη OLED οθόνη, η Google δείχνει και η ίδια ενδιαφέρον.

Αυτή τη στιγμή, ηγετική θέση στο χώρο κατέχει η Samsung, με ένα ποσοστό μεριδίου αγοράς 97,7%. Αυτό το ποσοστό αναμένεται να σημειώσει πτώση στο μέλλον, καθώς και η LG θα δραστηριοποιηθεί στο χώρο.
Το LG V30 ίσως καταφθάσει με κυρτή οθόνη, παρόμοια με αυτή του Galaxy S8  Το LG V30 ίσως καταφθάσει με κυρτή οθόνη, παρόμοια με αυτή του Galaxy S8 Reviewed by D.Pap on 2:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.