google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Samsung: Θα βρεθεί στο MWC και θα δείξει σε λίγους ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο; - Techland.gr

Ads

Samsung: Θα βρεθεί στο MWC και θα δείξει σε λίγους ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο;



Το Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητών Τηλεφώνων (Mobile World Congress) θα παρακολουθήσουν σε κάθε άκρη του πλανήτη εκατομμύρια αναγνώστες φέτος και ο αριθμός συμμετεχόντων εταιρειών διαρκώς αυξάνεται και είναι φυσιολογικό να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από όλους. Η Samsung φέτος στο MWC επέλεξε να μην πραγματοποιήσει την σημαντική αποκάλυψη του νέου της Galaxy S8. Επέλεξε αυτό το σημαντικό της γεγονός να γίνει σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία, ωστόσο θα είναι παρών στο συνέδριο της Βαρκελώνης και όπως φημολογείται κατά την διάρκεια εκδήλωσης επί κλειστών θυρών θα φανερώσει τα νέα της σχέδια.

Αναλυτικότερα, υπό το κλίμα απόλυτης μυστικότητας θα συγκεντρώσει σε αίθουσα ορισμένους συνεργάτες, εκπροσώπους, μεταπωλητές και δημοσιογράφους, για μια ιδιωτική προβολή παρουσίασης του νέου Galaxy S8 σε βίντεο 60 δευτερολέπτων, ενώ αυτοί οι λίγοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν κατά πάσα πιθανότητα και ένα prototype, μια νέα αναδιπλούμενη concept συσκευή. Εξάλλου, η εταιρεία έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τις αναδιπλούμενες οθόνες και οι πληροφορίες τη θέλουν να κυκλοφορεί τη συσκευή το τρίτο ή τέταρτο τρίμηνο του 2017.

Η φετινή χρονιά είναι μάλλον η περίοδος που θα εισέλθουν στην αγορά τα πρώτα αναδιπλούμενα-υβριδικά smartphone/tablet και η Samsung δεν είναι η μόνη, καθώς ανάλογα σχέδια έχουν και άλλοι κατασκευαστές, όπως η LG.

Τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε στην συνέχεια...

[via]
Samsung: Θα βρεθεί στο MWC και θα δείξει σε λίγους ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο; Samsung: Θα βρεθεί στο MWC και θα δείξει σε λίγους ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο; Reviewed by D.Pap on 12:16 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.