google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Microsoft: Πατεντάρει αναδιπλούμενο smartphone που γίνεται tablet - Techland.gr

Ads

Microsoft: Πατεντάρει αναδιπλούμενο smartphone που γίνεται tablet

Samsung και LG είναι οι δυο εταιρείες που ακούγονται πολύ έντονα ότι ενδιαφέρονται για την κατασκευή αναδιπλούμενου smartphone. Ωστόσο, δεν είναι οι μόνες καθώς και η Microsoft φαίνεται να στρέφει το βλέμμα της προς τα εκεί.

Η Microsoft κατέθεσε αίτηση για πατέντα, η οποία δείχνει μια συσκευή με ευέλικτη άρθρωση και μια οθόνη που μετατρέπεται από smartphone σε tablet. Τα διαγράμματα δείχνουν ότι το smartphone μπορεί να έχει διάφορα modes για δυο ή και τρεις οθόνες. Η Microsoft έχει καταθέσει την πατέντα από τον Οκτώβριο του 2014.

Εδώ και καιρό η Microsoft φημολογείται ότι εργάζεται επάνω στο πολυσυζητημένο Surface Phone και οι πατέντες αυτές θεωρείται πως είναι πιθανό να σχετίζονται με το smartphone. Τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο, αλλά ίσως ένα εντελώς διαφορετικό design ίσως να βοηθούσε τη Microsoft να ξαναμπεί στην αγορά των smartphones.













Πηγή
Microsoft: Πατεντάρει αναδιπλούμενο smartphone που γίνεται tablet  Microsoft: Πατεντάρει αναδιπλούμενο smartphone που γίνεται tablet Reviewed by D.Pap on 8:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.