google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Nokia D1C: Έρχεται σε δύο εκδόσεις - Techland.gr

Ads

Nokia D1C: Έρχεται σε δύο εκδόσεις



Αγωνία και αισιοδοξία παρατηρείται στα πρόσωπα πολλών για το έτος 2017 όσον αφορά την επανένταξη της Nokia στην αγορά των smartphones. Αρχικά η είδηση είχε την μορφή διαρροής, μετέπειτα όμως επιβεβαιώθηκε πολλές φορές από την ίδια την Φινλανδική εταιρεία και μάλιστα πριν από 1-2 εβδομάδες δόθηκε η οριστική απάντηση ότi η εταιρεία ετοιμάζεται για την μεγάλη της επιστροφή. Μια από τις πρώτες νέες συσκευές με λειτουργικό Android που θα φέρει το όνομα της Nokia ξέρουμε ότι θα είναι το D1c και έχουμε δει τρεις διαφορετικές εκδοχές του. Η τελευταία αναφορά λέει πως λανθασμένα πιστεύαμε ότι μέχρι σήμερα πρόκειται για ένα μόνο smartphone, στην πραγματικότητα θα υπάρξουν δύο διαφορετικές εκδόσεις του.

Το πρώτο μοντέλο θα είναι ένα 5-ιντσο Nokia D1c με οθόνη αφής 1080p, RAM 2GB, 13MP κύρια ψηφιακή κάμερα, 8MP εμπρόσθια κάμερα και 16GB αποθηκευτικό χώρο. Θα τροφοδοτείται από chipset Qualcomm Snapdragon 430 και Adreno 505 GPU. Εγκατεστημένο θα βρίσκεται το Android 7.0 Nougat.

H άλλη παραλλαγή της συσκευής, το δεύτερο μοντέλο θα έχει premium χαρακτηριστικά με μεγαλύτερη οθόνη στις 5,5 ίντσες (ίδια ανάλυση), 16MP οπίσθια κάμερα και 3GB RAM. Και τα δύο μοντέλα αν και σε πρωτότυπη μορφή ήδη έχουν εισέλθει στην φάση δοκιμών, άρα οι πηγές που διαδίδουν τις πληροφορίες είναι αρκετά αξιόπιστες στα όσα λένε.

Η Nokia θα μπορούσε να κάλλιστα να προβάλλει επίσημα και στην τελική τους μορφή τα νέα D1c στο MWC τον Φεβρουάριo ή μπορεί να διοργανώσει μια δική της ειδική εκδήλωση κατά την διάρκεια των πρώτων μηνών του 2017. Όπως και να έχει η αγωνία είναι στο κατακόρυφο, με το 2017 να είναι η χρονιά της πολυαναμενόμενης επιστροφής της Φινλανδικής εταιρείας στις αγορές.

[via]
Nokia D1C: Έρχεται σε δύο εκδόσεις Nokia D1C: Έρχεται σε δύο εκδόσεις Reviewed by D.Pap on 8:44 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.