google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αpple: Τέταρτο iPhone 7 που παίρνει φωτιά! - Techland.gr

Ads

Αpple: Τέταρτο iPhone 7 που παίρνει φωτιά!



Φαίνεται πως το 2016 θα είναι μια «εκρηκτική» χρονιά για την αγορά των smartphone. Έτσι μετά το γνωστό κάζο της Samsung με την μπαταρία του Note 7, και η Apple μπαίνει στην σειρά με μια νέα αναποδιά και για το iPhone 7. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα που κυκλοφόρησε στην Κίνα, υπάρχει ένα νέο ατύχημα, μια απρόσμενη έκρηξη της συσκευής.

Συγκεκριμένα, ένα iPhone 7 Plus εξερράγη στην επαρχία Γιουνάν, νοτιοδυτικά της Κίνας και αυτό έπειτα από μια πτώση της συσκευής στο έδαφος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, με την πτώση του το iPhone άρχισε να βγάζει καπνούς, φούσκωσε και προκλήθηκε έκρηξη, ενώ υπήρξε αποκόλληση της οθόνης από το σώμα της συσκευής. Την έκταση της ζημιάς μπορεί να δει κανείς και στις παρακάτω φωτογραφίες που έχουμε επισυνάψει. Οι πληροφορίες λένε ότι το κινητό ήταν σχετικά καινούριο καθώς αγοράστηκε πριν από έναν μήνα. Ο κάτοχός του αναφέρει ότι το iPhone έπεσε κατά λάθος κάτω, άρχισε να βγάζει καπνούς, δονήσεις, φούσκωσε και εξερράγη. Η ζημιά ήταν τόσο σοβαρή που ξεκόλλησε την οθόνη από το υπόλοιπο σώμα.

Αυτό είναι συνολικά το τέταρτο περιστατικό έκρηξης του iPhone 7 το οποίο γίνεται γνωστό. Την πρώτη φορά έγινε κατά την διάρκεια της παράδοσης της συσκευής, μετά διαβάσαμε για υπερθέρμανση και φωτιά ενός iPhone όταν ο χρήστης του τραβούσε βίντεο και τέλος υπήρξε περιστατικό όπου η συσκευή πήρε φωτιά μέσα σε αυτοκίνητο με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του.

Πάντως η Apple δεν έχει απαντήσει ακόμα σε αυτά τα μεμονωμένα ατυχήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ερευνά όλα τα συμβάντα.

[via] [ adversus tipped us]
Αpple: Τέταρτο iPhone 7 που παίρνει φωτιά! Αpple: Τέταρτο iPhone 7 που παίρνει φωτιά! Reviewed by D.Pap on 12:52 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.