google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Meizu: Παρουσίασε το νέο, βελτιωμένο Pro 6s με Helio X25 SoC - Techland.gr

Ads

Meizu: Παρουσίασε το νέο, βελτιωμένο Pro 6s με Helio X25 SoC



Από το Μόναχο και την παρουσίαση του Huawei Mate 9 μεταφερόμαστε στην Κίνα όπου η Meizu παρουσίασε το νέο της Meizu Pro 6s, μια εκλεπτυσμένη εκδοχή του προκατόχου του (Pro 6), ένα βελτιωμένο μοντέλο σε καίρια σημεία, όπως την συνολική εμπειρία κάμερας και την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το Meizu Pro 6s, είναι μία πρόταση με unibody κατασκευή από αλουμίνιο που της προσδίδει περισσότερο αέρα κομψότητας αισθητικά, ενώ υπάρχουν και κυρτές γωνίες στο σασί της. Και όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρεία, έχουμε και εδώ τις γνωστές γραμμές της κεραίας που υπάρχουν και σε άλλα προγενέστερα μοντέλα της Meizu.

Η νέα αφιχθείσα συσκευή, το Pro 6s θα είναι διαθέσιμη ακριβώς στα ίδια χρώματα που είναι ήδη ο προκάτοχός του, δηλαδή σε γκρι, χρυσό, ασημί και ροζ χρυσό. Περνώντας στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το νέο μοντέλο έρχεται έρχεται με οθόνη 5,2 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης 1080p με δυνατότητα 3D press. Το chipset που «φιλοξενείται» εσωτερικά του είναι το Helio X25 chipset με δεκαπύρηνο επεξεργαστή, Mali-T880MP4 GPU, 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Βελτιωμένη είναι και η κύρια κάμερα στο νέο Meizu Pro 6s, καθώς αυτή την φορά επιλέχθηκε ο αισθητήρας IMX386 με ανάλυση 12MP και επιπλέον, ενισχύεται με έναν νέο οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, αυτόματη εστίαση με λέιζερ και ανίχνευση στιγμιότυπων. Υπάρχει και ένα πολύ ισχυρό διπλό σύστημα flash με συνολικά 10 LED σε κυκλικό σχηματισμό. Η μπροστινή κάμερα είναι στα 5MP.
Αναβαθμισμένη είναι και η μπαταρία που τώρα φέρει φορτίο 3060mAh, μεγάλο και σημαντικό άλμα από τα 2560mAh του Meizu Pro 6. To θετικότερο ίσως είναι και η υποστήριξη τεχνολογίας mCharge 3.0 fast charging, φορτίστε την συσκευή σας με φορτιστή των 24W.

Στο Pro 6s υπάρχει και mTouch αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό πλήκτρο με ταχύτατη ανάγνωση του αποτυπώματος.

Τέλος, παρέχεται πρόσβαση σε δίκτυα LTE Cat.6, dual-band Wi-Fi και περιλαμβάνονται δύο slot καρτών SIM. To λειτουργικό σύστημα είναι Android με Flyme launcher και στην Κίνα η τιμή εκκίνησής του είναι τα 359 ευρώ (399 δολάρια).

[via]
Meizu: Παρουσίασε το νέο, βελτιωμένο Pro 6s με Helio X25 SoC Meizu: Παρουσίασε το νέο, βελτιωμένο Pro 6s με Helio X25 SoC Reviewed by D.Pap on 12:10 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.