google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ετοιμάζεται νέο μοντέλο της Meizu με σχεδίαση όμοια με του Mi Mix - Techland.gr

Ads

Ετοιμάζεται νέο μοντέλο της Meizu με σχεδίαση όμοια με του Mi Mix



Με το μοντέλο Mi Mix η Xiaomi βρήκε μάλλον έναν πολύ έξυπνο τρόπο για να «συλλάβει την προσοχή» των καταναλωτών, τόσο με την εκπληκτική του οθόνη που καλύπτει το 91,3% της εμπρόσθιας επιφάνειάς του όσο και με τα πολύ ισχυρά του specs. Η συσκευή έλαβε εξαρχής μια άκρως θετική ανταπόκριση από το αγοραστικό κοινό της Κίνας, καθώς βγήκε σε περιορισμένο αριθμό πωλήσεων την Παρασκευή και ξεπούλησε μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Όπως μπορούμε να φανταστούμε τώρα ξεκινούν να εργάζονται πάνω σε παρόμοια μοντέλα με ίδια σχεδίαση και άλλοι κατασκευαστές.

Μέσω μιας σύντομης περιήγησης μας στο Κινεζικό Weibo βρήκαμε νέες φωτογραφίες από ένα smartphone της Meizu με πολύ μικρά bezels και πιθανώς πρόκειται για την συσκευή που ετοιμάζει να αποκαλύψει η εταιρεία στις 24 Δεκεμβρίου, ακριβώς την Παραμονή Χριστουγέννων και η εταιρεία για να κεντρίσει το ενδιαφέρον μας έχει δημοσιεύσει μια εικόνα με την λεζάντα: «Something unexpected is coming».

Αποδεχόμενοι πως οι φωτογραφίες αυτές είναι αυθεντικές, τότε το μοντέλο που βλέπουμε θα είναι εξίσου ενδιαφέρον με το Mi Mix και μάιστα στο μοντέλο της Meizu που προβάλλεται σε αυτή τη συλλογή εικόνων εμφανίζεται χωρίς να έχει καν ούτε bottom bezel και αυτό από μόνο του είναι μια πρόκληση για όλους. Θα υπάρχει πιθανόν και σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος που ενσωματώνεται στο γυαλί.

Υπήρξαν νωρίτερα φήμες ότι και η Apple το επόμενο επετειακό της iPhone θα προσφέρει μια αντίστοιχη αισθητική και χωρίς κανέναν πλήκτρο μπροστά του.

[via]
Ετοιμάζεται νέο μοντέλο της Meizu με σχεδίαση όμοια με του Mi Mix Ετοιμάζεται νέο μοντέλο της Meizu με σχεδίαση όμοια με του Mi Mix Reviewed by D.Pap on 10:22 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.