google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 10 Android games για το καλοκαίρι του 2016 - Techland.gr

Ads

10 Android games για το καλοκαίρι του 2016

Φορτώστε τη φορητή Android συσκευή σας με τα καλύτερα φετινά games και αφεθείτε στις κοντινές παραλίες.

Καλοκαίρι και gaming πάνε μαζί και, από τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς βλέπουμε το μπάνιο ως ημερήσια εκδρομή, καλό θα είναι να είμαστε εξοπλισμένοι αρκετά καλά ώστε η ώρα μας να περάσει ευχάριστα. Όταν πέσουν οι ρυθμοί της παρέας, τι πιο ευχάριστο από λίγο gaming στο tablet ή το smartphone; Ωραία ιδέα, αλλά ποια είναι τα πιο καλά παιχνίδια αυτή την εποχή από τα χιλιάδες που υπάρχουν που υπάρχουν στο Google Play;
Επειδή μπορεί να προβληματίζεστε με το ποια παραλία θα επιλέξετε, αποφασίσαμε να σας απαλλάξουμε τουλάχιστον από την έρευνα για τα games που πρέπει να πάρετε μαζί σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε αυτά που επιλέξαμε για εσάς.

Super Phantom Cat
[Δωρεάν, με αγορές εντός παιχνιδιού]



To Super Phantom Cat είναι ένα από αυτά τα platform games που δε θα θέλετε να το σταματήσετε με κανένα τρόπο αφού το ξεκινήσετε. Ετοιμαστείτε να πάτε πολύ πίσω στο χρόνο, τότε που παίζατε σε coin-ops, καθώς τα γραφικά του είναι από εκείνη την εποχή. Αλλά ποιος δίνει σημασία στα γραφικά, με ένα τόσο εθιστικό παιχνίδι; Οδηγήστε τον χαριτωμένο πιξελωτό γατούλη αποφεύγοντας τους κακούς σκύλους και άλλα ζώα και περάστε λίγη ώρα χωρίς να σας προβληματίζει ούτε αυτό που παίζετε.

Uncharted: Fortune Hunter
[Δωρεάν, με αγορές εντός παιχνιδιού]



Πρόκειται για ένα puzzle game στο οποίο κινείτε τον Nathan Drake, έναν ρωμαλέο χαρακτήρα που πρέπει να λύσει παζλ και να μαζέψει θησαυρούς. Πρέπει όμως να μείνει και ζωντανός γιατί ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε βήμα. Μπροστά θα έχετε πάνω από 200 παζλ για να λύσετε και πάνω από 50 θησαυρούς για να μαζέψετε, σε ένα παιχνίδι που θα σας κρατήσει αρκετή ώρα καθηλωμένους. Σε αυτό θα συμβάλλουν σίγουρα και τα πάρα πολύ καλά γραφικά.

Cut The Rope 2
[Δωρεάν, με αγορές εντός παιχνιδιού]



Μετά τη μεγάλη επιτυχία της αρχικής έκδοσης, το Cut The Rope επιστρέφει με νέους χαρακτήρες και πολλά νέα στοιχεία. Φυσικά, ο χαρακτήρας μας παραμένει ο Om Nom και ο σκοπός μας είναι πάντα να μαζέψουμε γλυκά. Πυκνά δάση, πόλεις γεμάτες ζωντάνια και υπόγεια τούνελ είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συναντά ο Om Nom κατά τη διάρκεια της περιπέτειας του. Τα γραφικά είναι πολύχρωμα και ευχάριστα, ενώ οι γρίφοι δυσκολεύουν από επίπεδο σε επίπεδο. Ξεκινήστε να κόβετε σκοινιά.

Re-Volt 2: Multiplayer
[Δωρεάν, με αγορές εντός παιχνιδιού]



To Re-Volt, ένα εθιστικό παιχνίδι αγώνων με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια επιστρέφει με δεύτερη έκδοση που φέρνει μια σημαντική προσθήκη. Πλέον, το παιχνίδι είναι multiplayer (έως τεσσάρων παικτών) που σημαίνει ότι μπορείτε να διαγωνιστείτε με παίκτες από όλο τον κόσμο και να διεκδικήσετε το παγκόσμιο ρεκόρ σε ένα διεθνές γκραν πρι. Στη διάθεσή σας υπάρχουν από αγωνιστικά formula έως τερατώδη φορτηγά, αλλά και 264 επίπεδα. Τα γραφικά δεν είναι εντυπωσιακά, αλλά δύσκολα θα τα προσέξετε με τόση δράση.

Assassin’s Creed Identity
[Δωρεάν, με αγορές εντός παιχνιδιού]



Franchise του εκπληκτικού Assassin’s Creed, το οποίο κυκλοφόρησε πρώτη φορά για iOS και Android το 2014 και προσπαθεί να κλέψει λίγη από τη δόξα της σειράς σε κονσόλες και PCs. Δημιουργήστε το χαρακτήρα σας, φέρτε τον στα μέτρα σας και ξεκινήστε να περιπλανιέστε σε ιδιαίτερα ατμοσφαιρικά περιβάλλοντα για να ολοκληρώσετε τις αποστολές σας. Τα γραφικά είναι εκπληκτικά και αποτελούν από μόνα ένα λόγο για να μη λείπει το παιχνίδι από τη συσκευή σας. Υπάρχουν κάποια bugs, αλλά αξίζει να το έχετε μαζί σας.
10 Android games για το καλοκαίρι του 2016 10 Android games για το καλοκαίρι του 2016 Reviewed by D.Pap on 11:56 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.