google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 6 διασκεδαστικοί & ασφαλείς τρόποι να «το παίξεις»… hacker! - Techland.gr

Ads

6 διασκεδαστικοί & ασφαλείς τρόποι να «το παίξεις»… hacker!

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος χαλάρωσης για τους περισσότερους? Μα φυσικά τα παιχνίδια! Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα σας παρουσιάσω αμέσως 6 διασκεδαστικούς και φυσικά! ασφαλείς τρόπους για να «το παίξετε»… hacker!

1.«Uplink» (Windows/Mac/Linux)

uplink hacker
Ο παππούς όλων των hacking games.
Το «Uplink,» πρωτοκυκλοφόρησε το 2001 από την Introversion Software, και διατηρεί μέχρι και σήμερα μια αφοσιωμένη fanbase και ενεργή κοινότητα! Παρόλο που δεν του λείπουν τα flaws — και είναι αρκετές φορές δύσκολο, και κοστίζει γύρω στα $15 η full version του — είναι τόσο συναρπαστικό που δεν σας νοιάζει και πολύ!

2.«The Hacker» (browser)

hacker hacker
Το «The Ηαcker,» από τον ανεξάρτητο developer DPFlashes, είναι παρόμοιας λογικής με το «Uplink» και το «Codelink,» ωστόσο περισσότερο απλό.

3.«Hacker vs. Hacker» (browser)

hackervshacker hacker
Μπορεί στην αρχή να είστε έτοιμοι να το απορρίψετε ως άλλον έναν κλώνο του «Plants vs. Zombies». Ενώ το gameplay θυμίζει  έντονα το κλασικό Popcap , θα αποδειχθεί εξαιρετικά εθιστικό. Δοκιμάστε το!

4.«Street Hacker» (Windows)

street hacker
Το «Street Ηαcker» είναι λίγο περισσότερο in-depth από ότι τα προηγούμενα, και οριακά πιο τεχνικό . Το θολό του visual design μπορεί να μη σας κάνει αίσθηση αλλά όσοι αγαπούν τα περισσότερο περίπλοκα hαcκer games θα μπορούσαν να βρουν πολλά να τους αρέσουν εδώ .

5.«SlaveHack» (browser)

slavehack hacker
Το «SlaveHack » θυμίζει το » Hack Wars», στο ότι οι παίκτες hαckάρουν ο ένας τον άλλο για να βγάλουν χρήματα από την παράνομη πώληση λογισμικού, την αποστολή spam και την καταστροφή των ανταγωνιστών.

6.«NetworKing» (browser)

networking hackerΣωστά! Το «NetworKing»  της NASA δεν είναι hαcκer game. Μάλλον , είναι ένα απλή και κομψή προσομοίωση τοποθέτησης ενός  δικτύου ικανού να χειριστεί το traffic  από τα scads των δορυφόρων. Όσοι ενδιαφέρονται για τα networks πέρα από τα σύνορα της  Γης σίγουρα θα το  αγαπήσουν!
Καλή σας διασκέδαση! 

πηγή  
6 διασκεδαστικοί & ασφαλείς τρόποι να «το παίξεις»… hacker! 6 διασκεδαστικοί & ασφαλείς τρόποι να «το παίξεις»… hacker! Reviewed by D.Pap on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.