google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Xiaomi Redmi Note 3, Μεταλλικό, φθηνό και με μπαταρία ΤΕΡΑΣ ...Δείτε το Hands On Video στα Ελληνικά - Techland.gr

Ads

Xiaomi Redmi Note 3, Μεταλλικό, φθηνό και με μπαταρία ΤΕΡΑΣ ...Δείτε το Hands On Video στα Ελληνικά

Νέο μέλος στην οικογένεια smartphones Redmi Note της κινεζικής Xiaomi, με την τρίτη γενιά του οικονομικού και δυνατού smartphone της εταιρείας, να φέρνει σημαντικές αλλαγές από τις προηγούμενες εκδόσεις.
Συγκεκριμένα το νέο Redmi Note 3 αν και διαθέτει τον ίδιο σχεδιασμό με τον προκάτοχο του, εντούτοις η ποιότητα κατασκευής είναι εντελώς διαφορετική,
αφού στηρίζεται πλέον στο αλουμίνιο αντί του πλαστικού που βλέπαμε στα δύο πρώτα μοντέλα. Με πάχος 8.65 χιλιοστά, το Redmi Note 3 διαθέτει και πάλι οθόνη 5.5 ιντσών με Full HD ανάλυση, η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass.
Στο εσωτερικό συναντάμε το Helio X10 chipset της MediaTek με 2 ή 3GB μνήμη ανάλογα με την έκδοση, κάτι που έχει επίπτωση και στον αποθηκευτικό χώρο ο οποίος δεν μπορεί να επεκταθεί εξαιτίας της απουσίας microSD θύρας. Έτσι το μοντέλο με τα 2GB μνήμη διαθέτει 16GB αποθηκευτικού χώρου και το μοντέλο με τα 3GB, διαθέτει 32GB χώρο για την αποθήκευση των δεδομένων σας.

Στο πίσω μέρος, η Xiaomi έχει επιλέξει να εξοπλίσει το Redmi Note 3 με κάμερα 13MP, με τη συνοδεία dual led-flash ενώ ακριβώς από κάτω της υπάρχει αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος, ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να ξεκλειδώσει τη συσκευή σχεδόν άμεσα.
Η μπαταρία των 4.000mAh αποτελεί ένα από τα πολύ δυνατά χαρακτηριστικά της συσκευής, παράλληλα με την υποστήριξη εγκατάστασης δύο sim, και τη δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυα LTE.

Xiaomi Redmi Note 3, Μεταλλικό, φθηνό και με μπαταρία ΤΕΡΑΣ ...Δείτε το Hands On Video στα Ελληνικά Xiaomi Redmi Note 3, Μεταλλικό, φθηνό και με μπαταρία ΤΕΡΑΣ ...Δείτε το Hands On Video στα Ελληνικά Reviewed by D.Pap on 4:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.