google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τι να περιμένουμε φέτος από την Apple - Δείτε το iPhone 7 και άλλα προϊόντα - Techland.gr

Ads

Τι να περιμένουμε φέτος από την Apple - Δείτε το iPhone 7 και άλλα προϊόντα



Tο 2015 δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά για την Apple καθώς προϊόντα όπως το Apple Watch και το Apple Music δεν κατάφεραν να κερδίσουν την αγορά.

Αλλά φυσικά η Apple δεν σταματά ποτέ!

Από το πολυαναμενόμενο iPhone 7 έως τα νέα διαστημικά γραφεία της, εδώ είναι ό, τι περιμένουμε από την Apple να λανσάρει το 2016.

Το πιο πολυαναμενόμενο προϊόν είναι το... iPhone 7 (και το συνακόλουθο iPhone 7 Plus), τα οποία αναμένονται να ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.



Πληροφορίες λένε ότι το iPhone 7 δεν θα έχει υποδοχή για ακουστικά, ώστε να καταστεί πιο λεπτό.



Καθώς δεν θα υπάρχει υποδοχή για ακουστικά, η Apple θα πρέπει να βγάλει τα δικά της ασύρματα ακουστικά, τα οποία θα κάνουν το ντεμπούτο τους μαζί με το iPhone 7.



Άλλα πιθανά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του iPhone 7 είναι ότι ίσως είναι αδιάβροχο και η ασύρματη φόρτιση.



Υπάρχουν επίσης φήμες ότι η Apple πρόκειται να ανακοινώσει ένα μικρότερο, 4-ιντσών iPhone 6c τον Μάρτιο. Αλλά σε αντίθεση με το iPhone 5c, το οποίο είχε ένα πλαστικό περίβλημα, αυτό θα μπορούσε πιθανότατα να είναι μεταλλικό.



Λόγος γίνεται ακόμα και για το ότι η Apple πρόκειται να ανακοινώσει το Apple Watch 2 τον Μάρτιο. Αναφορές λένε ότι θα έχει μια μπροστινή κάμερα για βίντεο-συνομιλία.



Ακόμα, το iPad Pro mega-tablet 2015 θα δεχθεί πιθανώς μια ανανέωση δεύτερης γενιάς αργότερα φέτος...



... και το iPad Air 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει επιτέλους το πρώτο εξάμηνο του έτους.



Ένα νέο Mac Pro αναμένεται εδώ και καιρό και θα μπορούσε τελικά να βγει το 2016, όπως άφησε να εννοηθεί με αναφορές στον κώδικα του η τελευταία έκδοση του OS X.



Μεγάλες αλλαγές αναμένονται φέτος για το MacBook Air καθώς η Apple θα μπορούσε να «σκοτώσει» το μικρότερο 11-ιντσών MacBook Air και να προσθέσει ένα τεράστιο νέο μοντέλο 15 ιντσών.



Σύντομα κοντά σας θα είναι το iOS 9.3 για τα iPhone και iPad, το οποίο θα περιλαμβάνει «δροσερά» χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως το Night Shift, μια λειτουργία που αλλάζει το φωτισμό στη συσκευή σας τη νύχτα για να καταστεί ευκολότερο για τα μάτια σας.



Η Apple μπορεί να ανακοινώσει φέτος και κάποιο είδος ηλεκτρικού αυτοκινήτου.



και ίσως ολοκληρωθεί και το campus της στο Cupertino.



Τι να περιμένουμε φέτος από την Apple - Δείτε το iPhone 7 και άλλα προϊόντα Τι να περιμένουμε φέτος από την Apple - Δείτε το iPhone 7 και άλλα προϊόντα Reviewed by D.Pap on 10:23 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.