google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Έρχεται το Android Pay της Google που μετατρέπει το κινητό τηλέφωνο σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα - Techland.gr

Ads

Έρχεται το Android Pay της Google που μετατρέπει το κινητό τηλέφωνο σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Μετά το Apple Pay, η Google έθεσε σε εφαρμογή το δικό της ανταγωνιστικό σύστημα κινητών πληρωμών, το Android Pay, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί το «έξυπνο» κινητό τηλέφωνό του ως μέσο συναλλαγών, αντικαθιστώντας την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα του.
       

Ήδη το σύστημα άρχισε να διατίθεται σε πάνω από ένα εκατομμύριο σημεία στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το BBC και το πρακτορείο Ρόιτερς. Η παγκόσμια αγορά για τη νέα υπηρεσία, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών IDC, αναμένεται να φθάσει το ένα τρισεκατομμύριο δολάρια έως το 2017, καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές θα πείθονται να χρησιμοποιούν το «κινητό χρήμα» αντί για το πλαστικό.
       
Το Android Pay μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συσκευές που διαθέτουν την τεχνολογία NFC, καθώς και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android KitKat 4.4+. Οι χρήστες θα μπορούν να αποθηκεύυν τις λεπτομέρειες της πιστωτικής ή άλλης κάρτας τους στο τηλέφωνό τους, η οποία και θα χρεώνεται αυτόματα κατά τη στιγμή της συναλλαγής.
Έρχεται το Android Pay της Google που μετατρέπει το κινητό τηλέφωνο σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Έρχεται το Android Pay της Google που μετατρέπει το κινητό τηλέφωνο σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Reviewed by D.Pap on 9:42 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.