google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Που να πας τον υπολογιστή σου για επισκευή; - Techland.gr

Ads

Που να πας τον υπολογιστή σου για επισκευή;

Όταν ο υπολογιστής σου δεν λειτουργεί και πολύ καλά και αρχίζουν τα πρώτα κολλήματα, η πρώτη σκέψη που σου περνάει από το μυαλό είναι: τώρα ποιος θα μου τον επισκευάσει; Αλλά με τόσες επιλογές πώς θα αποφασίσεις πού να πας τον υπολογιστή σου για επισκευή;
Το καλό πράγμα είναι συστημένο!

Καλό θα είναι να μην ψάξεις από το μηδέν να βρεις μια εταιρεία επισκευής ή έναν τεχνικό, αλλά να πας σε κάποιον που στον έχουν συστήσει. Ειδικά αν είσαι ψιλοάσχετος με αυτά γιατί μπορούν πολύ εύκολα να σε εξαπατήσουν. Θυμήσου πάντα να ρωτάς τι ακριβώς έχει ο υπολογιστής σου και τι κόστος θα έχει η επισκευή του, πριν τον αφήσεις στα έμπειρα χέρια του τεχνικού. Και ακόμα κι αν είσαι άσχετος μην το δείξεις γιατί θα προσπαθήσουν να σου παρουσιάσουν ως κάτι πολύ πιο σοβαρό, ένα απλό προβληματάκι που στο φτιάχνει και ο φοιτητής πληροφορικής.
Μην πιστεύεις τις διαφημίσεις

Οι διαφημίσεις εταιρειών που υπόσχονται να σου επισκευάσουν τον υπολογιστή στο άψε σβήσε με χαμηλό κόστος, δεν σημαίνει κιόλας ότι θα το κάνουν! Κράτα μικρό καλάθι, όπως λέμε. Όσα περισσότερα ακούς, τόσα λιγότερα να πιστεύεις.

Περίγραψε με ακρίβεια το πρόβλημα

Σε όποιον τελικά και να πας για να επισκευάσεις τον υπολογιστή σου, θυμήσου να περιγράψεις λεπτομερώς ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Πες με ακρίβεια τις κινήσεις που κάνεις και σε ποιο σημείο κολλάει ο υπολογιστής σου για να μην ταλαιπωρείς τους ανθρώπους της εταιρείας αλλά και για να είσαι κι εσύ σίγουρος όταν σου πουν τη γνώμη τους ότι έχουν καταλάβει καλά ποια ακριβώς είναι τα προβλήματα.
Που να πας τον υπολογιστή σου για επισκευή; Που να πας τον υπολογιστή σου για επισκευή; Reviewed by D.Pap on 8:28 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.