google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΡΟΣΟΧΗ : Αναφορές για προβλήματα (software) και θερμοκρασίας, λίγες ημέρες πριν τη γενική κυκλοφορία HTC One (M9) - Techland.gr

Ads

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αναφορές για προβλήματα (software) και θερμοκρασίας, λίγες ημέρες πριν τη γενική κυκλοφορία HTC One (M9)



Μικροπροβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η HTC με την κυκλοφορία της νέας της ναυαρχίδας για το 2015, του HTC One (M9). Η συσκευή έχει ξεκινήσει ήδη να διατίθεται για προ-παραγγελία σε αρκετές χώρες, αλλά για την Ταϊβάν η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας είχε οριστεί για τις 16 Μαρτίου. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, λόγω κάποιων software προβλημάτων που αντιμετωπίζει η HTC, σύμφωνα με αναφορές από Μέσα Ενημέρωσης της χώρας.
Το συγκεκριμένο software πρόβλημα φημολογείται ότι δημιουργεί πρόβλημα στην εκκίνηση της συσκευής, κάτι που η HTC καλείται άμεσα να διορθώσει πριν την κυκλοφορία της. Αναφορές επίσης από κάποιους ανυπόμονους πελάτες, που έχουν ήδη πληρώσει για τη συσκευή, τονίζουν ότι η απάντηση που έλαβαν από την HTC αναφέρει καθυστέρηση στην παράδοση των συσκευών τους από λίγες ημέρες μέχρι και δύο εβδομάδες. Παράλληλα, η ημέρα επίσημης κυκλοφορίας του M9 στην Ταϊβάν άλλαξε και η φράση που εμφανίζεται είναι: «το συντομότερο δυνατό».

Πέρα από αυτό, η συσκευή εντοπίστηκε να ανεβάζει υψηλότερες θερμοκρασίες από τις αντίστοιχες συσκευές του ανταγωνισμού, μέσω ενός benchmark test που πραγματοποιήθηκε από γερμανική ιστοσελίδα. Το M9 «έπιασε» θερμοκρασία 55,4 βαθμών Κελσίου, σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές που κυμαίνονταν μεταξύ 42,2 και 37,8 βαθμών.





Πάντως, ο Jeff Gordon, με ανάρτηση του στο Twitter υπεραμύνθηκε της συσκευής, τονίζοντας ότι το software δεν είναι ακόμη ολοκληρωμένο και αυτός είναι ο λόγος που εντοπίζονται υψηλότερες θερμοκρασίες.

Ας ελπίσουμε ότι η HTC θα βρει σύντομα λύση στα πρόβλημα και δε θα επηρεαστεί η πρώτη παρτίδα των συσκευών που αναμένεται να έρθει στην Ευρώπη σε λίγες ημέρες.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Αναφορές για προβλήματα (software) και θερμοκρασίας, λίγες ημέρες πριν τη γενική κυκλοφορία HTC One (M9) ΠΡΟΣΟΧΗ : Αναφορές για  προβλήματα (software) και θερμοκρασίας, λίγες ημέρες πριν τη γενική κυκλοφορία HTC One (M9) Reviewed by D.Pap on 7:28 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.