google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ήρθε η εφαρμογή που ικανοποιεί οποιαδήποτε επιθυμία σου! - Techland.gr

Ads

Ήρθε η εφαρμογή που ικανοποιεί οποιαδήποτε επιθυμία σου!

Θέλεις να φας κινέζικο και βαριέσαι να παραγγείλεις; Χάλασε το πλυντήριο σου και πρέπει να αγοράσεις άλλο, αλλά που να τρέχεις να το πάρεις τώρα; Σκέφτεσαι να κλείσεις εισιτήρια για το επόμενο ταξίδι σου, αλλά βαριέσαι να ψάχνεις; Μην σκας! Ήρθε η εφαρμογή που σου κάνει πραγματικότητα κάθε σου επιθυμία, στέλνοντας απλά ένα μήνυμα με το τι θέλεις.

Η νέα εφαρμογή με το όνομα «Magic», κάνει κυριολεκτικά μαγικά, καθώς σου πραγματοποιεί κάθε «θέλω» σου, αρκεί αυτό να είναι νόμιμο και να μπορείς να το πληρώσεις. Ξέχνα, λοιπόν, όλη αυτή τη χρονοβόρα διαδικασία του ψαξίματος μέχρι να πάρεις κάτι στα χέρια σου, θα την κάνει η εφαρμογή ή καλύτερα το προσωπικό που απασχολεί η εφαρμογή για σένα.
Η εταιρεία με το όνομα «Plus Labs» που εδρεύει στην Καλιφόρνια, έθεσε πρόσφατα στην αγορά των Android και IOS λογισμικών, τη συγκεκριμένη εφαρμογή με το μότο «Στείλε μας ένα μήνυμα, και θα σου φέρουμε ό,τι ζητήσεις».

Αν και εσύ θέλεις να έχεις ότι ζητήσεις χωρίς ψάξιμο, κούραση και ιδρώτα, δεν έχεις παρά να κατεβάσεις την εφαρμογή. Μάλιστα, η εταιρεία αναφέρει πως, το μήνυμα που θα στείλεις με την επιθυμία σου είναι δωρεάν, ενώ το μόνο που είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις είναι ένα μικρό φιλοδώρημα που θα πρέπει να δώσεις στα παιδιά της εταιρείας που θα σου κάνουν το «delivery».


Ένα ακόμη πλεονέκτημα της Magic, είναι πως μπορείς να στείλεις μήνυμα με την επιθυμία σου κάθε στιγμή μέσα στο 24ωρο, χωρίς να κοιτάς το ρολόι, καθώς οι υπάλληλοι της εταιρείας παραλαμβάνουν και επεξεργάζονται άμεσα τις «ορέξεις» σου επί 24ώρου βάσεως.


Προς το παρόν, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ. Ωστόσο, σύντομα οι εμπνευστές της εφαρμογής σύντομα σκέφτονται να επεκταθούν και ευρύτερα, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης…
Ήρθε η εφαρμογή που ικανοποιεί οποιαδήποτε επιθυμία σου! Ήρθε η εφαρμογή που ικανοποιεί οποιαδήποτε επιθυμία σου! Reviewed by D.Pap on 5:33 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.