google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Samsung Galaxy S6: Ταχύτατο και με σημαντικά μεγαλύτερη αυτονομία - Techland.gr

Ads

Samsung Galaxy S6: Ταχύτατο και με σημαντικά μεγαλύτερη αυτονομία

Με τον καιρό να περνάει σιγά σιγά και τις μέρες που απομένουν μέχρι την παρουσίαση του επερχόμενου Samsung Galaxy S6 να έχουν φτάσει τις οκτώ, όλο και περισσότερες φήμες βλέπουμε να έρχονται στο φως του Διαδικτύου. Βέβαια, εκτός από φήμες, είμαστε σε θέση να βλέπουμε και επίσημα teaser videos από την εταιρεία ώστε να αυξηθεί η αγωνία των καταναλωτών μέχρι την ημέρα της μεγάλης παρουσίασης. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, η Samsung κυκλοφόρησε ένα νέο teaser video μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, το δεύτερο κατά σειρά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η νέα συσκευή της σειράς Galaxy θα είναι ταχύτερη από το προκάτοχό της αλλά και με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Με το σκέλος της αυξημένης ταχύτητας της συσκευής να είναι σίγουρο, αυτό που αναμένουμε με αγωνία είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μιας και στο teaser video φαίνεται να διαρκεί μια ολόκληρη μέρα. Όπως και με τα προηγούμενα teasers, η Samsung δεν ανακοινώνει πολλά, τονίζοντας απλά: «Όσο γρηγορότερος είμαι, τόσο περισσότερα πράγματα μπορώ να κάνω και μπορώ να διαθέσω περισσότερο χρόνο στους άλλους.»

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως επιβεβαιώνεται μόνο αν η Samsung χρησιμοποιήσει στο Galaxy S6 το νέο SoC Exynos Octa 7420, το οποίο είναι δικής της παραγωγής και κατασκευασμένο στη λιθογραφική διαδικασία των 14 nm. Το συγκεκριμένο SoC λέγεται ότι είναι φιλικότερο με την μπαταρία κατά 30% με 35% σε σχέση με τον ανταγωνισμό στα 20 nm (Qualcomm Snapdragon 810) αλλά και ταχύτερο.
Samsung Galaxy S6: Ταχύτατο και με σημαντικά μεγαλύτερη αυτονομία Samsung Galaxy S6: Ταχύτατο και με σημαντικά μεγαλύτερη αυτονομία Reviewed by D.Pap on 4:59 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.