google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 HTC One (M9): Έρχεται τελικά σε δύο μεγέθη; - Techland.gr

Ads

HTC One (M9): Έρχεται τελικά σε δύο μεγέθη;

Βροχή φημών για την επερχόμενη ναυαρχίδα της HTC έχουμε στο Διαδίκτυο, με φωτογραφίες και πιθανά χαρακτηριστικά να έρχονται κάθε μέρα στο φως. Αυτήν τη φορά βλέπουμε το γνωστό @evleaks να αναρτά μια φωτογραφία στο Twitter, στην οποία απεικονίζεται το πιθανολογούμενο HTC One (M9) σε δύο μεγέθη, με μικρές διαφορές στην εξωτερική εμφάνισή τους.

Παρατηρώντας την εικόνα, βλέπουμε τις δύο συσκευές να διαθέτουν ηχείο στην εμπρόσθια πλευρά, φακό μεγάλης διαμέτρου (ίσως με αισθητήρα τεχνολογίας Ultrapixel) και αρκετά λεπτά bezels, κάτι που ήταν απαίτηση από αρκετό κόσμο. Η διαφορά εντοπίζεται στο home button της μεγαλύτερης έκδοσης, που μοιάζει αρκετά με αυτό που διαθέτει και το Samsung Galaxy S5, κάτι που δεν υπάρχει στη μικρότερη έκδοση. Αν κάτι τέτοιο είναι αληθές, ίσως δούμε τη Samsung να αντιδρά μετά την κυκλοφορία της συσκευής.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή και φυσικά αν η παραπάνω φωτογραφία αληθεύει, θα το μάθουμε στην εκδήλωση της HTC, που είναι προγραμματισμένη για την 1η Μαρτίου.
HTC One (M9): Έρχεται τελικά σε δύο μεγέθη; HTC One (M9): Έρχεται τελικά σε δύο μεγέθη; Reviewed by D.Pap on 11:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.