google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 OnePlus Two: Διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγησή του - Techland.gr

Ads

OnePlus Two: Διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγησή του

«Ένα ίσον κανένα» λέει η λαϊκή σοφία και η OnePlus φαίνεται να ασπάζεται αυτό το γνωμικό, καθώς πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι θα δούμε και δεύτερη έκδοση του περίφημου smartphone της, το οποίο έχει βαπτιστεί ως OnePlus Two και βάσει των πρώτων συμπερασμάτων, θα ξεκινήσει την κυκλοφορία του από το 3ο τρίμηνο του επόμενου έτους. Τα κινέζικα καταστήματα λιανικής είναι τόσο ανυπόμονα, που έχουν αρχίσει ήδη να διαθέτουν λίστες με τα πλήρη χαρακτηριστικά και την τιμή του περίφημου OnePlus δεύτερης γενιάς.

Σύμφωνα λοιπόν με το ηλεκτρονικό κατάστημα Coolicool, το smartphone θα διαθέτει SoC Qualcomm Snapdragon 805, οθόνη αφής διαγωνίου 5,5 ιντσών, 32 GB αποθηκευτικό χώρο, 5 Megapixel εμπρόσθια camera, 16 Megapixel κύρια camera και 3.300 mAh μπαταρία. Όσον αφορά την τιμολόγηση, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι θα έχει κόστος στα 445 ευρώ.

Θαρρούμε πως είναι περιττό να πούμε ότι κανένα από τα παραπάνω στοιχεία δεν έχει επαληθευτεί από την ίδια την OnePlus, καθώς η εταιρεία δεν έχει πει το παραμικρό, ούτε έστω μια επίσημη φωτογραφία δεν έχουμε για να αντιληφθούμε πως θα είναι και για το εάν θα φέρει εξωτερικά του έστω κάποιες διαφορές.
OnePlus Two: Διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγησή του OnePlus Two: Διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγησή του Reviewed by D.Pap on 10:55 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.