google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Meizu Blue Charm: Αποκαλύπτεται πλήρως σε λίγες ημέρες, αλλά όχι μόνο του - Techland.gr

Ads

Meizu Blue Charm: Αποκαλύπτεται πλήρως σε λίγες ημέρες, αλλά όχι μόνο του

Παραμονές Χριστουγέννων και η Meizu, για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου έχει διοργανώσει μια νέα εκδήλωση, κατά την οποία θα λανσάρει δύο προσιτά smartphones, εγκαινιάζοντας μια νέα σειρά συσκευών, τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν έως σήμερα οι φήμες που μας έχουν «σκάσει» σαν βόμβα από την Κίνα. Το ένα θα είναι ....το Meizu Blue Charm και το δεύτερο έχει την κωδικό ονομασία K52.

Για το Blue Charm Note, όπως θα αποκαλείται η μία εκ των δύο συσκευών, ξέρουμε μόνο πως θα διαθέτει οθόνη αφής διαγωνίου 5,5 ιντσών και σαφώς η Meizu το προωθεί ως έναν άμεσο ανταγωνιστή του Xiaomi Redmi Note. H άλλη συσκευή είναι το μοντέλο K52 (ή αλλιώς Blue Charm), αυτό που βλέπουμε και στην εικόνα που συνοδεύει το άρθρο μας. Είναι μικρότερο από το Blue Charm και οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για οθόνη διαγωνίου 4,6 ή 4,7 ιντσών ανάλυσης 1080p, καθώς και την υποστήριξη δύο καρτών SIM. Αν οι φήμες ισχύουν, τότε πιθανώς να δούμε εντός του μια RAM 2GB, 16 GB ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο και SoC MediaTek με 64-bit octa-core επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,7 GHz.

Η πρόθεση της εταιρείας μας θυμίζει «ελαφρώς» την Apple, αυτό που είχε κάνει η γνωστή κατασκευάστρια την περασμένη χρονιά παρουσιάζοντας και ένα οικονομικό της iPhone, μόνο που εδώ, το μικρό μοντέλο της Meizu θα είναι πραγματικά πολύ φθηνότερο, με τιμή μόλις στα 105 ευρώ. Βέβαια και ο «μεγάλος» του αδερφός θα έχει εξίσου οικονομική τιμή, παρά των 5,5 ιντσών οθόνη.
Meizu Blue Charm: Αποκαλύπτεται πλήρως σε λίγες ημέρες, αλλά όχι μόνο του Meizu Blue Charm: Αποκαλύπτεται πλήρως σε λίγες ημέρες, αλλά όχι μόνο του Reviewed by D.Pap on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.