google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Lenovo S90: Νέα προσθήκη στα μεσαίας κατηγορίας smartphones από τη Lenovo - Techland.gr

Ads

Lenovo S90: Νέα προσθήκη στα μεσαίας κατηγορίας smartphones από τη Lenovo

Η πρακτική αντιγραφής συσκευών της Apple δεν είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται μονάχα σε αντίστοιχα προϊόντα των no-name κατασκευαστών της Κίνας ούτε είναι προνόμιο των αγνώστων εταιρειών, ακόμη και η Lenovo που τα ποσοστά πωλήσεών της τη φέρνουν στην τρίτη θέση μεταξύ των κατασκευαστών smartphones στον κόσμο, μιμήθηκε κατά πολύ την Apple όσον αφορά... την σχεδίαση του νέου της Lenovo S90. Για την ακρίβεια, το νέο αυτό μοντέλο της Κινεζικής εταιρείας έχει σχεδόν πανομοιότυπο design με το iPhone 6 εκτός από κάποιες μικρές διαφορές.

Ακόμη και ο τρόπος που παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της η Lenovo το ολοκαίνουργιο μοντέλο της S90, θυμίζει επίσης πολύ το πώς παρουσίασε η Apple το δικό της νέο iPhone 6. Και όταν λέμε «θυμίζει» εννοούμε ότι πραγματικά όλα μοιάζουν ίδια, δηλαδή και η Lenovo προβάλλει την συσκευή της από κάθε γωνία και προχωρώντας προς το κάτω μέρος επιλέγει σε ποια σημεία θα δώσει έμφαση και θα τα επισημάνει περισσότερο, κάτι που έκανε και η Apple πρωτύτερα.

Για όσους αναρωτιούνται, το S90 φέρει πάνελ οθόνης διαστάσεων 5 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης 720p. Το πάχος του πλαισίου του δεν ξεπερνά τα 6,9 χιλιοστά, διαθέτει εντός του Soc Qualcomm Snapdragon με τετραπύρηνο επεξεργαστή και 1 GB RAM. Πίσω έχει τοποθετηθεί μια κύρια camera των 13 Megapixel, ενώ εμπρός του επιλέχθηκε μικρότερη κάμερα των 8 Megapixel ικανή για καθαρές selfie χωρίς θολώματα. Η συσκευή περιέχει την έκδοση Android 4.4.4 KitKat και θα πωλείται στην Κίνα με προτεινόμενη τιμή λιανικής στα 262 ευρώ.
Lenovo S90: Νέα προσθήκη στα μεσαίας κατηγορίας smartphones από τη Lenovo Lenovo S90: Νέα προσθήκη στα μεσαίας κατηγορίας smartphones από τη Lenovo Reviewed by D.Pap on 12:56 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.