google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 FES Watch: Το e-ink watch που αλλάζει εμφάνιση με μία κίνηση του δακτύλου σας - Techland.gr

Ads

FES Watch: Το e-ink watch που αλλάζει εμφάνιση με μία κίνηση του δακτύλου σας

Δεν είναι τίποτα το ασυνήθιστο σε μια είδηση να διαβάζουμε ότι η τεχνολογία e-ink πέρα των e-paper e-book readers βρίσκει εφαρμογή και σε smart watches, αντίστοιχες προσπάθειες έχουν γίνει και πολύ νωρίτερα, μόνο που στην περίπτωση του FES Watch, η διαφορά έγκειται στο ότι εδώ γίνεται χρήση αυτού του είδους της τεχνολογίας όχι μόνο στην οθόνη του, αλλά και στο λουράκι του, οπότε με ένα πάτημα του κουμπιού, όλα αλλάζουν σχεδόν μαγικά.
Mε λίγα λόγια, ο χρήστης του μπορεί να αλλάζει την εμφάνιση του smart watch εντελώς, αρκεί ένα και μόνο πάτημα του δακτύλου στο ειδικό πλήκτρο. Τι σημαίνει αυτό; Ο κάθε χρήστης έχει την ευχέρεια να επιλέξει μέσα από μια αρκετά μεγάλη ποικιλία σχεδίων, μάλιστα έχει το δικαίωμα να αλλάξει ξεχωριστά το πάνω μέρος ή το κάτω μέρος στο λουράκι, προσόψεις στο καντράν, ενώ συνολικά μπορεί να δημιουργήσει 24 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμός βάσει των δικών του προσωπικών γούστων. Το FES δεν είναι ένα smart watch όπως όλα τα άλλα, με την έννοια ότι υπολείπεται δυνατοτήτων έναντι των αντίστοιχων προτάσεων άλλων κατασκευαστών, καθώς το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δείχνει την ώρα και την ημερομηνία. Έχεις όμως και τα καλά του, με μία φόρτιση προσφέρεται αυτονομία έως δύο μηνών.
Η όλη προσπάθεια του FES Watch χρηματοδοτείται από μία Ιαπωνική ιστοσελίδα ονόματι Makuake. Είναι η δεύτερη φορά που οι κατασκευαστές του συγκεκριμένου προϊόντος ξεκινούν νέα εκστρατεία για την συγκέντρωση κάποιου χρηματικού ποσού, το Σεπτέμβριο κατάφεραν να συγκεντρώσουν 18.500 ευρώ και τώρα στοχεύουν στα 6.770 ευρώ. Ένας mini απολογισμός έως σήμερα, δείχνει πως η εταιρεία έχει επιτύχει κατά το ήμισυ τον αρχικό της στόχο και απομένουν άλλες περίπου 97 μέρες για να συγκεντρώσουν το ποσό που επιθυμούν και θα τους ικανοποιήσει. Μέχρι λοιπόν η έχουμε την επίσημη λήξη αυτής της εκστρατείας, μονάχα οι κάτοικοι της Ιαπωνίας έχουν την ευκαιρία να συμβάλουν στη συγκέντρωση του ποσού και να αγοράσουν ένα FES Watch στην τιμή των 134 ευρώ.
FES Watch: Το e-ink watch που αλλάζει εμφάνιση με μία κίνηση του δακτύλου σας FES Watch: Το e-ink watch που αλλάζει εμφάνιση με μία κίνηση του δακτύλου σας Reviewed by D.Pap on 10:43 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.