google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ingress: Το παιχνίδι που θα σε κάνει να σηκωθείς από τον καναπέ! - Techland.gr

Ads

Ingress: Το παιχνίδι που θα σε κάνει να σηκωθείς από τον καναπέ!

Οι περισσότεροι από εμάς πιθανότατα δεν το έχουμε καταλάβει αλλά τον τελευταίο ένα χρόνο περίπου μαίνεται ένας παγκόσμιος μυστικός πόλεμος μεταξύ δύο μεγάλων στρατών. Η Android συσκευή μας είναι το όπλο, η γειτονιά μας το πεδίο μάχης και αν θέλουμε να λάβουμε μέρος αρκεί απλά να διαλέξουμε στρατόπεδο, να φορέσουμε παπούτσια και να μπούμε στον κόσμο του Ingress.
Στο Ingress λαμβάνουμε μέρος σε έναν πόλεμο ανάμεσα σε δύο παγκόσμιες ομάδες, του Πεφωτισμένους (Enlightened) και την Αντίσταση (Resistance). Σκοπός των δύο στρατών είναι να καταλάβουν τον πλανήτη μέσω των διάσπαρτων "portal" που βρίσκονται πάνω του, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Αν θέλουμε να τα καταφέρουμε και να βοηθήσουμε αποτελεσματικά την ομάδα μας, θα πρέπει να ακολουθήσουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο:

Hacking: Βγαίνουμε στο δρόμο και εντοπίζουμε τα portal της γειτονιάς μας. Είτε είναι δικά μας είτε του αντιπάλου, πηγαίνουμε κοντά τους και τα χακάρουμε για να αποκτήσουμε αντικείμενα, τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Κατάληψη portal: Βασικός σκοπός μας είναι να καταλάβουμε όσο πιο πολλά portal μπορούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα μας. Αν είναι ελεύθερα απλά πηγαίνουμε κοντά και τα αρπάζουμε βάζοντας όσο περισσότερα "resonator" μπορούμε, αν όμως ανήκουν στον αντίπαλο πρέπει να επιτεθούμε με "XMP βόμβες" μέχρι να διαλύσουμε και το τελευταίο resonator.

Δημιουργία link: Το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για να δυναμώσουμε τα portal μας, είναι να τα ενώσουμε μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας τα κλειδιά που θα βρούμε χακάροντάς τα. Μπορούμε να συνδέσουμε τρία portal μεταξύ τους και να δημιουργήσουμε μία μεγάλη ζώνη επιρροής η οποία δίνει πόντους στην ομάδα μας.



Ακόμα και αν κατακτήσουμε τη γειτονιά μας όμως, το παιχνίδι δεν τελειώνει εδώ. Πρέπει να αναβαθμίζουμε και να συντηρούμε τα portal καθώς χάνουν την ενέργειά τους με τον καιρό, ενώ μπορούμε να δημιουργήσουμε ομάδες επίθεσης σε πολύ δυνατά portal του αντιπάλου. Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε και δικά μας quest, τα οποία άλλοι χρήστες καλούνται να εκτελέσουν, ενώ αν δεν υπάρχουνε portal στη γειτονιά μας μπορούμε πάντα να ζητήσουμε από τη Google να προσθέσει.

Είναι λοιπόν ένα παιχνίδι αλλιώτικο από τα άλλα. Δεν έχει τέλος, μας αναγκάζει να βγούμε στο δρόμο και να γυμναστούμε. Θα το βρούμε εντελώς δωρεάν στο Play Store και όπως λέει και ένας από τους χρήστες στα σχόλια... "Είναι με διαφορά η πιο άρρωστη εφαρμογή που υπάρχει στο Google Play". -
http://www.doctorandroid.gr
Ingress: Το παιχνίδι που θα σε κάνει να σηκωθείς από τον καναπέ! Ingress: Το παιχνίδι που θα σε κάνει να σηκωθείς από τον καναπέ! Reviewed by D.Pap on 3:03 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.