google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το Lenovo S660 τραβάει τη προσοχή του NDTV - Techland.gr

Ads

Το Lenovo S660 τραβάει τη προσοχή του NDTV

Αργά αλλά σταθερά, η Lenovo αρχίζει και εδραιώνεται στις διάφορες αγορές του κόσμου και για καλή μας τύχη δειλά δειλά ανοίγετε και στην χώρα μας, με όλο και περισσότερα αξιόπιστα smartphones. Μπορεί να μην έχει λαμπρό ιστορικό διάσημων και συσκευών έγιναν best seller, όμως η πλειοψηφία τους προσφέρονται σε καλή τιμή με δυνατά με χαρακτηριστικά και τώρα τελευταία μας έχει συνηθίσει και σε μεγάλες σε χωρητικότητα μπαταρίες.

To NDTV της Ινδίας εξασφάλισε μία "γνωριμία" με το νέο  μοντέλο και φρόντισε να μας ενημερώσει. Παρακάτω, θα πούμε εν συντομία τα χαρακτηριστικά και την εντύπωση που μας έμεινε (δηλαδή του NDTV) από το Lenovo S660. Μάλιστα το άρθρο τους επικεντρώνεται στο καλό δείκτη απόδοσης/τιμής που έχει η συσκευή αλλά και στη μεγάλη μπαταρία 3.000 mAh!

Ο σχεδιασμός του Lenovo S660 είναι καθαρά λειτουργικός, καθώς η εταιρεία φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν στοχεύει σε λεπτότερο και κομψότερο σώμα εις βάρος της πρακτικότητας. Το S660 είναι λίγο ογκώδες, αλλά είναι άνετο στο κράτημα, χάρη στο κυρτό του σχήμα. Το μπροστινό μέρος είναι απλό, με ένα μεγάλο σήμα της Lenovo στο κέντρο (αρέσει πολύ στην εταιρεία να μοστράρει το logo της), έχει φωτιζόμενα capacitive buttons κάτω από την οθόνη, τα οποία κλείνουν όταν δεν τα χρησιμοποιούμε.
Το περίγραμμα και το πίσω μέρος έχουν την υφή βουρτσισμένου μετάλλου, αλλά είναι καθαρά πλαστικό και, επίσης, στο πίσω μέρος, ένα ακόμα μεγαλύτερο λογότυπο.



Τώρα, πηγαίνουμε στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι, αυτό των χαρακτηριστικών. Όπως τα περισσότερα smartphones στην αγορά, το S660 έχει chipset της Mediatek, έναν quad core MT6582M επεξεργαστή, χρονισμένο στα 1.3GHz ανά πυρήνα, με ενσωματωμένο Mali-400 MP2 CPU στα 416MHz και 1GB RAM. Η εσωτερική του μνήμη είναι στα 8GB, επεκτάσιμη έως και 32GB, έχει Bluetooth 4.0, Wi-Fi b/g/n, επιταχυνσιόμετρο και αισθητήρες απόστασης και φωτισμού. Είναι dual sim, με τις κάρτες SIM να τοποθετούνται η μία πάνω στην άλλη σε σχήμα σάντουιτς, και μία  4.7" οθόνη qHD, ανάλυσης 540x960, με καλές γωνίες θέασης και κάμερα 6.0MP με λήψη βίντεο 720p, που γίνονται κατά βούληση και χειροκίνητα 8.0MP και 1080p. Έχει δυνατότητες όπως λήψη πανοράματος, scene detection και άλλα πολλά και για τους αρχάριους έχει ένα μίνι βίντεο οδηγιών την πρώτη φορά που την ανοίγουν. Τέλος, η μπαταρία του είναι στα 3.000mAh και ειναι το μεγάλο πλεονέκτημα του Lenovo S660 !!!

Η τιμή του στην Ινδική αγορά ανέρχεται στις Rs. 9.000 - 14.000 (€110-172) και δίνει απόλυτο boost σε αυτό το  κινητό με τα καλά ισορροπημένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Μπορεί να μην είναι πολύ εντυπωσιακό εμφανισιακά, όμως δείχνει ότι έχει δοθεί μεγαλύτερο βάρος στην ποιότητα κι αυτό είναι ένα από τα ατού του.
(Η τιμή του στο ebay 169 ευρώ με αποστολή απο Ελλάδα)


πηγή
Το Lenovo S660 τραβάει τη προσοχή του NDTV Το Lenovo S660 τραβάει τη προσοχή του NDTV Reviewed by D.Pap on 11:07 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.