google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Acer Liquid Jade: Το πιο συμπαγές 5ιντσο smartphone στον κόσμο - Techland.gr

Ads

Acer Liquid Jade: Το πιο συμπαγές 5ιντσο smartphone στον κόσμο

Ως επί το πλείστον, ο ειδησεογραφικός χώρος τείνει να αφιερώνει πολλά άρθρα στην ύπαρξη νέων συσκευών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphones με παγκόσμια εμβέλεια, ωστόσο, δεν παύει να εκφράζει το ενδιαφέρον του και για άλλες νέες προτάσεις από εταιρείες με λιγότερη πείρα στο χώρο. Aυτήν την φορά δίνονται πληροφορίες για το νέο Acer Liquid Jade, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί και να συνυπάρξει αρμονικά με το Acer Liquid Leap (το μοναδικό τηλέφωνο που θα είναι συμβατό με το νέο αξεσουάρ της Acer) το νέο smartwatch της εταιρείας που φέρει πιστοποίηση προτύπου IPX7, δηλαδή είναι αδιάβροχο και έχει έγχρωμη οθόνη διαγωνίου μίας ίντσας.

Μπορεί το Jade να μην έχει ανακοινωθεί και επισήμως, η Acer όμως ισχυρίζεται ότι το Jade θα είναι το πιο «συμπαγές» 5ιντσο τηλέφωνο, με πάχος συνολικά 7,5 χιλιοστά. Οι πληροφορίες που διαθέτει η Acer για τα specs της συσκευής είναι περιορισμενες, αλλά έχει γνωστοποιηθεί πως το νέο της smartphone πιθανότατα θα ζυγίζει λιγότερο από 120 γραμμάρια, θα διατηρεί ένα εξαιρετικά λεπτό προφίλ και η εξωτερική κάμερα στην πίσω πλευρά της συσκευής θα φέρει αισθητήρα 13 megapixel με φωτεινό διάφραγμα f/1,8.

Η ανάλυσης οθόνης θα είναι στα 720p και όχι στα 1080p όπως θα περίμενε κανείς, με τεχνολογία IPS και εφαρμογή της μεθόδου Zero Gap που σημαίνει ότι οι γωνίες θέασης είναι αρκετά καλές. Ο επεξεργαστής του είναι τεσσάρων πυρήνων της MediaTek, ο αποθηκευτικός του χώρος στα 8 ή 16 GB και για όσους χρειαστούν παραπάνω GB, υπάρχει και υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD με μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Το Jade θα φθάσει σε Ευρώπη και Ασία εντός του τρίτου τριμήνου του τρέχοντος έτους με τιμή κοντά στα 300 ευρώ.


Acer Liquid Jade: Το πιο συμπαγές 5ιντσο smartphone στον κόσμο Acer Liquid Jade: Το πιο συμπαγές 5ιντσο smartphone στον κόσμο Reviewed by D.Pap on 9:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.