google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Προσεχώς...Smartphone 20 δολαρίων - Techland.gr

Ads

Προσεχώς...Smartphone 20 δολαρίων

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών στον κόσμο του Android είναι τεράστιος, όπως και η δυνατότητα επιλογών που τελικά έχουμε ως καταναλωτές.

Οι τιμές πέφτουν συνεχώς και μπορούμε να αποκτήσουμε αξιοπρεπέστατες συσκευές ακόμα και με λιγότερα από 100 ευρώ. Η ARM όμως θέλει να προσφέρει επιλογές σε ακόμα πιο χαμηλή κατηγορία τιμής.

Μία επίσκεψη στο skroutz και η σχετική αναζήτηση για "Android" στην κατηγορία Smartphones, θα μας εμφανίσει συσκευές που ξεκινάνε από μόλις 45 ευρώ, ενώ με "λίγο περισσότερα" κάποιος μπορεί να αποκτήσει τα αξιόλογα LG Optimus L3 II E430 (57 ευρώ), LG Optimus L1 II E410 (59 ευρώ), αλλά και το (άψογο) Vodafone Smart Mini στα 65 ευρώ (ή 69 επίσημη τιμή).

Και οι τρεις παραπάνω συσκευές έχουν άψογη σχέση απόδοσης τιμής, και είναι εκπληκτικό τι προσφέρει ο ανταγωνισμός, αλλά και πόσο φθηνά μπορεί κάποιος να αποκτήσει Smartphones.

Η ARM σκοπεύει, όπως αναφέραμε, να προσφέρει ένα Android Smartphone σε ακόμα χαμηλότερη τιμή ~20 δολαρίων, όπως ανέφερε σε παρουσίασή της.



Η συσκευή προφανώς θα απευθύνεται σε όσους χρησιμοποιούν ακόμα "feature phones" και θα είναι μονοπύρηνη με Cortex A5. Λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά η ημερομηνία κυκλοφορίας του θα είναι εντός του έτους!
Προσεχώς...Smartphone 20 δολαρίων Προσεχώς...Smartphone 20 δολαρίων Reviewed by D.Pap on 7:05 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.