google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το απόλυτο smartphone OnePlus One: Λίστα με τις πρώτες χώρες όπου θα διατεθεί η συσκευή - Techland.gr

Ads

Το απόλυτο smartphone OnePlus One: Λίστα με τις πρώτες χώρες όπου θα διατεθεί η συσκευή

Από τα τέλη Απριλίου και συγκεκριμένα στις 23 του μηνός, το OnePlus One οδεύει προς τον δρόμο της εμπορικής του κυκλοφορίας και από τώρα έχουμε την πρώτη λίστα με τις χώρες όπου θα κυκλοφορήσει η συσκευή και εκτός των ΗΠΑ, ενώ υπάρχουν αρκετά κράτη της Ευρώπης που θα «καλωσορίσουν» το νέο αυτό smartphone.

Προς το παρόν είναι συνολικά 16 χώρες, ελπίζοντας ότι θα προστεθούν στην συνέχεια και άλλες. Αυτές είναι: ΗΠΑ, Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Αυστρία, Βέλγιο, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ, Δανία, Σουηδία και Φιλανδία.

Στα 350 ευρώ (400 δολάρια) κοστολογήθηκε η ξεκλείδωτη έκδοση της συσκευής και όπως έχουμε ξαναπεί, το OnePlus One θα έχει 5,5 ιντσών 1080p οθόνη, 13 megapixel Sony Exmor κάμερα με 6 φακούς, SoC Snapdragon 801 με quad-core 2,5 GHz επεξεργαστή, 3 GB RAM, 16 GB/64 GB εσωτερική μνήμη και 3100 mAh μπαταρία. Το βασικότερο όλων είναι πως υπάρχει η «πινελιά» της ομάδας CyanogenMod που έκαναν τις δικές του επεμβάσεις στο περιβάλλον του Android.

Ελπίζουμε πως η λίστα θα δεχθεί σύντομα νέες προσθήκες και μεταξύ των νέων χωρών να συγκαταλεχθεί και η Ελλάδα.

Επειδή όμως, το πιο απογοητευτικό από όλα είναι να αντιμετωπίσει κάποιος ενδιαφερόμενος αγοραστής της συσκευής προβλήματα στην αγορά της λόγω εξάντλησης του προϊόντος κατόπιν αυξημένης ζήτησης, η εταιρεία δημιουργεί το δικό της σύστημα προσκλήσεων με το οποίο ο εκάστοτε καταναλωτής που εκφράζει ενδιαφέρον για την απόκτηση του One PlusOne, θα είναι 100% σίγουρος ότι θα λάβει την συσκευή που παρήγγειλε άμεσα και θα μπορεί να καλεί και άλλους να το αγοράσουν, προσκαλώντας τους. Τι σημαίνουν όλα αυτά με δυο λόγια; Ότι καλώντας μέσω πρόσκλησης κάποιον φίλο, του παρέχουμε την δυνατότητα να κρατηθεί μια συσκευή για αυτόν, με την προϋπόθεση ότι θα την αγοράσει μελλοντικά.

Κάπως έτσι η εταιρεία ευελπιστεί να καταπολεμήσει το μείζων πρόβλημα που ίσως να σημειωθεί από τις πρώτες ημέρες διάθεσης του OnePlus.
Το απόλυτο smartphone OnePlus One: Λίστα με τις πρώτες χώρες όπου θα διατεθεί η συσκευή Το απόλυτο smartphone OnePlus One: Λίστα με τις πρώτες χώρες όπου θα διατεθεί η συσκευή Reviewed by D.Pap on 1:56 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.