google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Project Ara, το 2015 αναμένεται να κυκλοφορήσει το αρθρωτό κινητό - Techland.gr

Ads

Project Ara, το 2015 αναμένεται να κυκλοφορήσει το αρθρωτό κινητό

Η Google με το Project Ara επιχειρεί να φέρει το πρώτο αρθρωτό smartphone το οποίο θα επιτρέπει στον χρήστη να επιλέγει μια βάση πάνω στην οποία θα τοποθετεί επιμέρους τεχνικά χαρακτηριστικά και να φτιάξει το κινητό που επιθυμεί. Στο χθεσινό συνέδριο για developers ο Paul Eremenko, επικεφαλής του Project Ara έδωσε αρκετές νέες πληροφορίες για την κατασκευή, το χρονοδιάγραμμα και τους στόχους του προγράμματος.

Όπως ανέφερε ο Eremenko η Google στοχεύει να βγάλει στην αγορά το αρθρωτό κινητό της σε ένα χρόνο από τώρα και ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθούν άλλα δυο παρόμοια συνέδρια ένα τον Ιούλιο και ένα τον Σεπτέμβριο.
Η βάση της θα κατασκευαστεί από την ίδια τη Google και τα modules από εξωτερικούς developers. Tα modules θα κουμπώνουν επάνω σε έναν βασικό ενδοσκελετό και τώρα μαθαίνουμε ότι θα επικοινωνούν μεταξύ τους χάριν στο νέο πρότυπο UniPro που θα είναι έτοιμο το Μάιο. H υποστήριξή του θα είναι από λειτουργικό σύστημα Android.
Η βάση η οποία θα παρέχει μόνο τα βασικά, οθόνη και WiFi θα κοστίζει γύρω στα $50 και ο χρήστης μπορεί αγοράσει modules online από developers.
Project-Ara-570
Project-Ara-Colors-570
Project Ara, το 2015 αναμένεται να κυκλοφορήσει το αρθρωτό κινητό Project Ara, το 2015 αναμένεται να κυκλοφορήσει το αρθρωτό κινητό Reviewed by D.Pap on 3:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.