google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Nubia 2.0 και Android 4.4 ενημερώσεις έρχονται για συσκευές ZTE Nubia στις 15 Μαΐου - Techland.gr

Ads

Nubia 2.0 και Android 4.4 ενημερώσεις έρχονται για συσκευές ZTE Nubia στις 15 Μαΐου

Το Nubia 2.0 έκανε το ντεμπούτο του στο Nubia X6 τον περασμένο μήνα, αλλά οι ιδιοκτήτες των πρώιμων συσκευών Nubia θα έπρεπε να "βολευτούν" με την έκδοση 1.3. Σύντομα, όμως, η ZTE σχεδιάζει να φέρει το Nubia 2.0 σε όλες τις συσκευές Nubia, τον Μάιο. Τα updates θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν στις 15 Μαΐου για τις νέες συσκευές και, για τις υπόλοιπες, προβλέπεται περί τα τέλη του ίδιου μήνα.
Ξεκινώντας από τις 15 Μαΐου, οι Nubia Z5, Z5 Mini, Z5S, Z5S Mini και Z5Sn θα ξεκινήσουν να παίρνουν τις αναβαθμίσεις των Nubia 2.0 και Android 4.4.

Το Nubia 2.0 φέρνει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, όπως διαίρεση οθόνης (split screen) και one hand control. Το split screen επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί δύο εφαρμογές ταυτόχρονα και το one handed control μειώνει τον χώρο της χρησιμοποιύμενης οθόνης από τον UI και το μετακινεί σε ένα μέρος της οθόνης, καθιστώντας το εύκολο στον χρήστη να φτάνει τα πάντα με το ένα χέρι, καθώς κρατάει την συσκευή. Και οι δύο λειτουργίες λέγεται πως χρησιμοποιούνται, εδώ και λίγο καιρό, από τα phablets της Samsung.

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν αυτές οι λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες στο update των μικρότερων συσκευών. Ενώ το one handed control και το split screen θα είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα στο 6.4" Nubia X6, στο 4.7" Z5 Mini δεν μοιάζει και πολύ πρακτική ιδέα. Θα πρέπει, όμως, να σημειωθεί πως η Samsung έφερε πρόσφατα την λειτουργία one handed control στο Galaxy S5, ένα -θεωρητικά, μιλώντας- κανονικού μεγέθους κινητό.



Μένει μόνο να δούμε αν το OS θα υποστεί κάποια μικρή τροποποίηση στο Nubia 2.0, είτε έχει τις κεντρικές λειτουργίες του phablet, είτε όχι. Το Nubia 2.0 θα συμπεριλαμβάνει προσαρμοσμένα και δυνατά quick action menus και ειδικούς τρόπους οργάνωσης των app icons.



Εάν θέλετε να ρίξετε μία ματιά στο τι σας επιφυλάσσει το νέο upgrade, μπορείτε να προκαλέσετε την τύχη σας, δοκιμάζοντας να αποκρυπτογραφήσετε το Κινέζικο βίντεο για το Nubia 2.0, παραπάνω στο άρθρο.
Nubia 2.0 και Android 4.4 ενημερώσεις έρχονται για συσκευές ZTE Nubia στις 15 Μαΐου Nubia 2.0 και Android 4.4 ενημερώσεις έρχονται για συσκευές ZTE Nubia στις 15 Μαΐου Reviewed by D.Pap on 9:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.